Tätä kaikkea on Rondo Classic:

Rondo Classic on Pohjoismaiden suurin klassisen musiikin lehti. Rondo sisältää artikkeleita ajankohtaisista ilmiöistä ja mielenkiintoisia haastatteluja musiikkimaailman tähdistä meiltä ja maailmalta. Rondo esittelee suurimpien kaupunkiemme tärkeimmät konsertit kuukausittain, sisältää tuoreimpien levyjen arviot ja kertoo musiikkipitoiset radio- ja tv-ohjelmat koko kuukauden ajalta. Rondo Classic on musiikinystävän must!

Verkkopalvelumme sisältää Rondo Classic-lehden sisällön lisäksi paljon päiväkohtaista luettavaa, uutisia, kolumneja, konserttiarvioita. Verkkosivumme täydentää musiikkimaailman tuoreilla uutisilla lehtemme julkaisupäivien väliin jäävää aikaa. Tutustu tilauspalveluumme – voit tilata itsellesi myös pelkän verkkopalvelun – Rondo Plussan – tai liittää sen mukaan lehtitilaukseesi!

Rondon Klasu ja Klasu Pro sekä Viva ovat internetpohjaiset radiokanavat, jotka soittavat laadukasta klassista musiikkia vuorokauden ympäri. Klasun kautta voit kuunnella musiikkia laajalla kirjolla kaikilta aikakausilta, Klasu Pro on musiikin tosiystävän kanava, joka soittaa klassisen musiikin kivijalkoja myös kokonaisina sävelteoksina. Uusimpana vaihtoehtona soi Viva Classica. Kuuntele ja nauti!

RondoShopin kautta voit sujuvasti hoitaa kaikki Rondo Classic-palvelun tilaukset. Sitä kautta saat myös CD-levyjä ja Classicus Oy:n kustantamia kirjoja.

Rondo arvioi